Nyheder på CoolForTheBlindPå denne side kan du følge med i alle de opdateringer, som sker på CoolForTheBlind. Dog kan indlæg på bloggen ikke altid medregnes som værende en nyhed, da bloggen er vores egen personlige blog, hvor alle mulige indlæg måske vil finde deres vej til. Tjek derfor altid selv bloggen, hvis det er dén du vil læse.

Dags dato har vi opdateret følgende:
Guiden vedr. strømbesparelse på IOS-enheder er opdateret, sådan at den kan bruges med IOS7 samt ældre versioner.
Vi har tilføjet et link "Bidrag", hvor der ligger podcasts og andre tips, som andre har udarbejdet. Vores opgave er kun at gøre deres materiale tilgængeligt. Læs mere på siden på siden omhandlende bidrag6. juli 2013

Vi har i dag fået opdateret siden med følgende:
Vi har fået en voicechat, som du kan finde fra linket: Voicechat fra forsiden. Der ligger guides til installation og opsætning under guides-sektionen på sidensektionen.
Forsidens links er gennemgået, så alle i menuens top åbner i et nyt vindue. Dette var ikke tilfældet med alle links, så dette skulle nu være rettet3. november 2012


På bloggen er der kommet en underside, hvor du kan lytte til optagelser af spil og andet, som vi fra tid til anden laver. Denne side er dog ikke ment som værende noget yderst seriøst i stil med vores guidesektion. Der ligger nu én optagelse, som er en introudktion til spillet Swamp, som i skrivende stund er et ret populært computerspil blandt synshandicappede verden over.

24. august 2012


Vi har nu søsat vores første guide med tekst og lyd. Guiden omhandler Voiceover på IOS-enheder. Guiden er endnu ikke færdig, men vil løbende blive opdateret. Grunden til at denne guide har været længe undervejs er, at det ikke blot er et projekt, som vi har lavet over et par dage. Vi har brugt flere timer på at overveje, hvordan vi kunne strukturere tekst og lyd sådan, at det ville være mest overskueligt for dig som besøgende, men også mest overskueligt for os, som skal sørge for, at guiden holdes ajour. Vi modtager meget gerne feedback på denne guide via vores fælles mailadresse, som findes på kontakt-siden.

14. juli 2012


Der er tilføjet en guide under IOS-enheder, som omhandler strømbesparelse. Samtidigt har vi opdateret guiden til Windows Live Mail, da vi modtog fremragende feedback samt forslag og forbedringer til den fra Hans Pauli Sundstein.
Vi kan desuden også se, at vores tidsangivelse for opdateringsdato og tid for siderne varierer lidt alt efter, hvilken browser man bruger. Vær derfor opmærksom på, at hvis du bruger Safari, Webkit eller Google Chrome på en Mac, så er tiden for øjeblikket to timer bagefter. Dette dokument vil eksempelvis vises som sidst opdateret 14. juli 2012 kl. 21:00, selv om klokken faktisk er 23:00. Vi har ingen mulighed for at rette denne fejl, desværre.

9. juli 2012

Der er nu blevet lavet en ny visning af opdateringsdatoer på alle sider. Nu kan du både se dato og klokkeslet for nyeste ændring på siden. Desværre vises alle sider nu med dags dato (9. juli 2012), selv om eneste ændring er, at denne nye datoopdateringsfunktion er rettet. Vi beklager eventuel forvirring, men har ikke mange muligheder for at rette det.28. juni 2012En ny guide er tilføjet samt en ny kategori. Kategorien hedder: "Diverse" og under denne er guiden om Twitter lagt ind. Læs mere på guidesiden.
Kig også forbi bloggen. Der kommer lidt nyt fra tid til anden.

6. april 2012

Denne nyhedsside er oprettet.
Der er også blevet lavet lidt om på guide-siden. Der er blandt andet tilføjet to guides, og der er forsøgt skabelse af mere struktur gennem forskellige kategorier. De to guides er en introduktion til Dropbox og den anden en opsætningsguide til Windows Live Mail.
Forsidens tekst er blevet ajourført, så der ikke længere er døde links og ukorrekt information.Tilbage til forsiden